Закарпатська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги повідомляє про оголошення еколого-освітнього конкурсу «Дунайсько-Карпатський марафон» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Закарпатська обласна організація Всеукраїнської екологічної ліги повідомляє про оголошення еколого-освітнього конкурсу «Дунайсько-Карпатський марафон»

Дунайсько-Карпатський марафон – дізнайся більше, як захистити лісових і річкових мешканців.

 

Всі ми любимо гуляти нашими рідними Карпатами та поблизу стрімких річок, спостерігаючи за природою.

 

У вас є чудова можливість дізнатися більше, як захистити природу навколо нас.

 

Запрошуємо взяти участь у неймовірному Дунайсько-Карпатському марафоні. Його учасники протягом 10 днів кожного дня отримуватимуть цікаві завдання від різних мешканців лісів і річок, які дозволять набагато більше дізнатися про Карпати, басейн річки Тиси та різноманіття їх мешканців.

 

До участі запрошуються лише 70 учасників. Обмеження по віку: 6-17 років. Тож встигніть зареєструватися через Google Form https://forms.gle/eUaB8z5HpNyoc5Nb9 до 3 жовтня включно.

 

А вже в середу 4 жовтня о 12:00 розпочнеться сам марафон. Зареєстровані учасники отримають посилання на відповідний Telegram-канал. Усього буде 12 завдань (10 основних і
2 додаткових). На виконання кожного завдання дається доба. За кожне виконане завдання учасники отримуватимуть різні «шишки».

 

Наприкінці марафону учасники зможуть обміняти «шишки» на подарунки. Перші 5 учасників у турнірній таблиці отримають туристичні рюкзаки, з яким зможуть вирушити
мандрувати Карпатами. А всі інші, хто успішно дійде фінішу отримають особливий термокухоль, який стане у нагоді довгою осінньою прогулянкою біля річки та чудовою коальтернативою багаторазовим стаканчикам. Усі учасники також отримають сертифікат про проходження марафону. Але головне – всі ми дізнаємося більше про нашу неймовірну природу.

 

Марафон підготовлений Закарпатською обласною організацією Всеукраїнської екологічної ліги за підтримки спільно з фундацією Кока-Кола та Глобальним водним партнерством.

 

За матеріалами Закарпатської бласної організації Всеукраїнської екологічної ліги