Завершилося стажування молоді у Виноградівській міській територіальній громаді – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Завершилося стажування молоді у Виноградівській міській територіальній громаді

Програма стажування молоді з числа громадян, які не перебувають на службі в органах місцевого самоврядування, вже вдруге реалізована Виноградівською міською радою.

 Із 13 по 24 травня у міській раді успішно відбулась реалізація цього важливого для молоді нашої громади проєкту.

Ініціатива мала на меті надати молодим людям можливість отримати цінний досвід і практичні навички у сфері публічного управління та муніципальної роботи.

Стажери, які пройшли конкурсний відбір,  мали змогу ознайомитись з роботою юридичного відділу і відділу інформації та зв’язків з громадськістю.

Вони отримали можливість ознайомитись з процесами прийняття рішень, взяти участь у розробці проєктів документів та безпосередньо у роботі структурних підрозділів.

Реалізація програми стажування молоді сприяє розвитку професійних навичок молодих людей, підвищує їх громадську активність та покращує комунікацію між громадянами та владою.

Керівники відділів, які взяли участь у проєкті, відзначають, що стажування молоді виявилося взаємовигідним як для самої молоді, так і для органу місцевого самоврядування. Молодь мала можливість розширити свої професійні горизонти, а працівники міської ради почути нові думки та ідеї.