Завершення опалювального періоду 2022-2023 років – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Завершення опалювального періоду 2022-2023 років

Виноградівський міський голова Степан Бочкай  підписав розпорядження про завершення опалювального періоду 2022-2023 років для установ і організацій, що фінансуються з бюджету Виноградівської міської ради з 01 квітня 2023 року.

 

КНП «Виноградівська районна лікарня» та дошкільним навчальним закладам громади, дозволено у разі необхідності та з метою підтримки в закладах оптимальної температури, завершити опалювальний період після 01 квітня 2023 року, але не пізніше  15 квітня 2023 року.

 

Виноградівському відділенню акціонерного товариства „Оператор газорозподільної системи „Закарпатгаз” відповідно до діючих норм і правил пропоновано здійснити щорічні заходи з опломбування газових опалювальних приладів в установах та закладах, що фінансуються з бюджету Виноградівської міської ради.

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Виноградівська міська рада


Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124