Завершальний практичний тренінговий модуль “Школи молодіжних рад” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Завершальний практичний тренінговий модуль “Школи молодіжних рад”

У рамках проведення “Школи молодіжних рад” 24 травня у Виноградівській громаді відбувся завершальний практичний тренінговий модуль, участь в якому взяли члени Молодіжної ради при Виноградівській міській раді, лідери учнівського самоврядування та активна молодь громади.

Напередодні заходу учасники виявили бажання зустрітися з керівниками структурних підрозділів міської ради і запитати про проблемні питання та отримати поради щодо розвитку молодіжної політики у громаді.

На зустрічі були присутні представники юридичного відділу, відділу економіки, відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури та туризму, відділу житлово-комунального господарства та відділу інформації та зв’язків з громадськістю. Під час конструктивного діалогу зі службовцями органу місцевого самоврядування активна молодь краще зрозуміла проблематику громади та як саме долучатися до процесу прийняття рішень на локальному рівні.

“Школа молодіжних рад” проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» у рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.