До уваги підприємців Виноградівської міської територіальної громади – Виноградівська міська рада Закарпатської області

До уваги підприємців Виноградівської міської територіальної громади

30 травня 2024 р. у м. Хуст відбудеться безкоштовний навчальний тренінг “Розкриття потенціалу малого і середнього бізнесу” за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).
Запрошуємо малий та середній бізнес на безкоштовний тренінг 30 травня 2024 р., м. Хуст, конференц-зала готелю “VIP” (вул. В. Петенька, 5), початок о 12:00.

  • Ви навчитеся шукати фінансові можливості для бізнесу,
  • дізнаєтеся про нюанси та правила написання грантових заявок, стратегій розвитку бізнесу, маркетингу та юридичні аспекти ведення бізнесу,
  • попрактикуєтесь у підборі програм фінансування.
Навчання проводять експерти Інвест офісу, які щодня допомагають підприємцям та підприємницям з різних куточків країни залучати кошти від державних і міжнародних фондів, експерти з інвестиційно-фінансового менеджменту, маркетингу та правознавства.
Захід організовує команда Інвест офісу в межах проєкту «Розкриття потенціалу МСБ», який фінансується Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти.

Звертаємо увагу, що для участі у безкоштовному тренінгу необхідно попередньо зареєструватись за посиланням – https://bit.ly/4a5Wnji