Вітання з 100-річчям – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Вітання з 100-річчям

Сьогодні, 17 квітня 2023 року, своє 100-річчя зустріла жителька Виноградівської міської територіальної громади Литвинюк Феодосія Степанівна.

 

Зі славним особистим святом жінку привітав в.о. міського голови Адальберт Сверенко, котрий завітав у день ювілею до оселі Феодосії Степанівни.

Вітаючи одну з найстаріших мешканок Виноградівської територіальної громади, він побажав ювілярці міцного мирного неба, здоров’я, сімейного затишку та щасливих років життя. Відтак з нагоди 100-літнього ювілейного дня народження Адальберт Сверенко вручив Феодосії Степанівні подяку Виноградівської міської ради та подарунки.

 

Привітав ювілярку також помічник-консультант народного депутата Ігор Вантюх, який від імені народного депутата Владіслава Поляка вручив подарунки та побажав благополуччя, міцного здоров’я, підтримки рідних і близьких.

 

Феодосія Степанівна висловила побажання та теплі слова вдячності за проявлену увагу.

 

Для довідки. Литвинюк Феодосія Степанівна народилася 17 квітня 1923 року в селі Гордіївка Липовецького району Вінницької області. В 1945 році закінчила Дніпропетровський фармацевтичний інститут. У 1947 році направлена на роботу в село Горінчево Хустського району управляючою аптеки №47. Через два роки, у 1949 році, переведена на посаду рецептаря аптеки №11 в м. Виноградів. З 1955 по 1985 роки працювала на різних посадах у аптеці №133 Виноградівської районної лікарні.

 

Виноградівська міська рада