Відкриття виставки благодійного арт-проєкту “Намолене небо” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відкриття виставки благодійного арт-проєкту “Намолене небо”

Відкриття виставки благодійного арт-проєкту “Намолене небо” Ігоря Іванківа відбулось у виставковій залі Імпасто, м. Виноградів.
Цей унікальний проєкт дав можливість художникам створити мистецькі твори на старій церковній гонті, яку зняли з храму 16 століття в селищі Ясіня на Рахівщині.
Вісім виноградівських художників: Альона Стасюк, Владислав Беланінець, Золтан Дудаш, Маргарита Тегзе, Діана Добош-Брода, Маріанна Гаврило, Денис Маренчак, Валентина Костьо та харківський художник Олег Омельченко, який тимчасово проживає у Виноградові, взяли участь у цьому проєкті і їхні роботи експонуються разом з іншими.

Дану виставку склали близько 70 художників із Івано-Франківська, Ужгорода, Коломиї, Львова, Харкова, Хуста (Орест Цюпко, Олександр Певсе, М. Багній, Сергій Галай), Рахова та інших міст Західної України.
Кожен учасник був нагороджений пам`ятною подякою, яка символічно прикріплена на такий самий гонт, на якому художники створювали свої роботи. Виконання різне: від зразків наївного малярства, живопису, абстрактності до іконопису.
Виставка триватиме до кінця липня.
Виставкова зала ІМПАСТО працює:
ср-пт з 11:00 до 17:00, сб-нд з 11:00 до 15:00, пн-вт вихідні.
Адреса: м. Виноградів, вул. Гандери, 7 (парк Перені).
За матеріалами виставкової  зали “Імпасто”