Відбулася семінар-нарада з питань організації та ведення військового обліку – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулася семінар-нарада з питань організації та ведення військового обліку

Сьогодні, 31 березня 2023 року, відбулася інструктивна семінар-нарада з питань організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів виконавчими органами міської ради.

 

Під головуванням заступника міського голови Василя Тесличка у  нараді взяли участь старости старостинських кругів Виноградівської територіальної громади, працівники відділу військового обліку міської ради та представник першого відділу Берегівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Гайдуков.

 

На семінар-нараді було детально обговорено зміни в організації та веденні військово-облікової роботи, внесені Постановою Кабінету Міністрів України від 30.12.2022 року № 1487 “Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів” та завдання посадових осіб щодо їх належного впровадження в умовах воєнного стану. Йшлося також про взаємодію відділу військового обліку Виноградівської міської ради з районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Основна мета семінару-наради полягає у забезпеченні ефективного функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку, дотриманням ними встановлених правил військового обліку, – резюмував Василь Тесличко.

 

Виноградівська міська рада