Відбулася робоча нарада у рамках проєкту USAID “Говерла” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулася робоча нарада у рамках проєкту USAID “Говерла”

09 серпня 2023, під керівництвом міського голови Степана Бочкая відбулася робоча нарада за участі фахівця з надання муніципальних послуг Закарпатського регіонального офісу проєкту USAID HOVERLA Любові Павлович, першого заступника міського голови Адальберта Сверенко, начальника КП Виноградівське ВУЖКГ Михайла Білинця, керівників та спеціалістів структурних підрозділів міської ради.

 

«Вдячний проєкту USAID «ГОВЕРЛА», з яким ми 22 серпня 2022 року уклали Угоду про наміри, за партнерство, що вже має плідні результати співпраці.

 

В рамках даного проєкту американські партнери закупили для громади цінне обладнання та інвентар для посилення спроможності громади реагувати на надзвичайні ситуації та підготовки до зимового сезону, енергетичної безпеки, благоустрою та інших важливих напрямків роботи.

 

Всього в грошовому еквіваленті громада отримала від проєкту USAID «ГОВЕРЛА» основних засобів та малоцінного інвентаря на суму 6,5 млн.грн.

Усі наші спільні ініціативи реалізовуються за активного залучення громадськості.

 

Сподіваємось на посилення співпраці, зокрема розробку ефективної стратегії та комплексного плану просторового розвитку громади,  Проєкту щодо розвитку міжмуніципального співробітництва Виноградівської громади, підтримку громади в напрямку надання комунальних, освітніх, культурних, медичних, соціальних послуг, посилення спроможності громади реагувати на виклики та успішно з ними справлятися. » -, сказав Степан Бочкай.

 

На нараді обговорено результати співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», спроможності громади в наданні муніципальних послуг, покращення їх надання  через налагодження міжмуніципального співробітництва. Йшлося також про інвентаризацію наданого Проєктом обладнання, стан введення в експлуатацію генераторів великої потужності.

 

Учасники наради мали змогу прозвітувати про використання вже наданої допомоги під USAID «Говерла» ти висловити додаткову потребу у обладнанні, необхідного для більш якісного надання послуг у громаді.

 

Любов Павлович відмітила досягнення Виноградівської міської територіальної громади у проєкті USAID «Говерла» та запевнила у подальшій плідній співпраці.

 

 

Виноградівська міська рада