Відбулася робоча зустріч – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулася робоча зустріч

Про застосування методології дослідження у Виноградівській міській територіальній громаді йшлося 14 серпня 2023 року на зустрічі за участі першого заступника міського голови Адальберта Сверенка, координатора дослідження, заступника голови правління громадської організації «Фундація «Простір» Сергія Митрохіна, радниці з питань інклюзії Проєкту USAID «Говерла» Ганни Борової, керівників структурних підрозділів міської ради, керівників та співробітників закладів соціальної роботи, представників громадських організацій, поліції та ДСНС.

 

У вітальному слові Адальберт Сверенко подякував Проєкту USAID «Говерла» за надану підтримку та відмітив суттєві напрацювання робочих груп для покращення життя в громаді, розробленні стратегії розвитку та комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади, зміцненні молодіжної політики та підвищенню доступності послуг.

 

Сергій Митрохін презентував проєкт «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», який передбачає налагодження робочого партнерства між експертами проєкту та місцевими експертами Виноградівської міської територіальної громади.

 

Учасниками зустрічі детально обговорено підходи до створення робочої групи, яка займатиметься питаннями аналізу доступності та чутливості до конфліктів соціальних послуг, визначатиме перелік об’єктів соціальної роботи для дослідження на території громади.

 

Разом з проведенням зустрічі, технічною командою проєкту було проведено дослідження об’єктів соціальної роботи в громаді для визначення шляхів покращення їх доступності.

 

Цей захід став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

Виноградівська міська рада