Відбулася зустріч громад-учасниць проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулася зустріч громад-учасниць проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді»

17 травня 2023 р. у м.Виноградів відбулася зустріч громад-учасниць проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що реалізується Виноградівською міською радою у співпраці з БФ «Центр громадських ініціатив», який став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

Захід відбувся з метою обміну досвідом роботи з молоддю у партнерських громадах Закарпатської області: Великобичківській, Білківській, Іршавській, Ясінянській та Виноградівській.

 

З вітальним словом до учасників зустрічі звернувся заступник Виноградівського міського голови Віталій Любка, який зазначив, що Виноградівська міська рада завжди відкрита до діалогу з молоддю та підтримує і надалі підтримуватиме розвиток молодіжної політики у громаді та реалізацію молодіжних ініціатив.

 

Привітали гостей також начальник відділу культури та туризму Василь Югас та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Галина Чабрун.

 

Програма обмінної зустрічі була побудована так, щоб продемонструвати учасникам роботу закладів та молодіжні простори у місті, які працюють з молоддю і дають можливість для розвитку та втілення у життя творчих та перспективних ідей.

 

Цей захід проводиться у рамках проєкту «Розвиток малих громад Закарпаття через підтримку та розвиток молоді», що здійснюється БФ «Центр громадських ініціатив» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Більше фотографій можна переглянути за посиланням.

Виноградівська міська рада