Відбулася друга діалогова сесія проєкту “Людський вимір” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулася друга діалогова сесія проєкту “Людський вимір”

В рамках реалізації проєкту “Людський вимір” 08 серпня 2023 року у Виноградівській міській раді відбулася друга діалогова сесія. У заході взяли участь представники місцевого самоврядування, комунальних установ та організацій, бізнесу, громадських організацій, громадськість, ВПО.

На початку діалогової сесії тренерка проєкту Оксана Зварич інформувала, що за підсумками тренінгів та першої діалогової сесії у Виноградівській громаді було відідбрано дві пректні ідеї та утворено дві робочі групи, які працювали над відібраними проєктними ідеями і у ході сьогоднішньої сесії буде визначено один проєкт, який отримає фінансування від МОМ.

 

Загальний обсяг фінансування проєкту-переможця складає 12 тис.дол.США.

 

Затим, кожна з команд детально розповіла про свій проєкт, його мету, актуальність, завдання та кінцевий результат. Після презентації проєктів, жвавого обговорення та аналізу переваг і недоліків кожного проєкту вибрано один – який буде профінансовано МОМ.

 

Представниця МОМ, Людмила Лівак, відмітила вимоку активність представників Виноградівської громади під час проєкту та наголосила на важливості кожного з проєктів, які були презентовані. Однак, фінансування від донорів отримає лише один.

 

«Мета проєкту не тільки надати фінансування, а й навчити учасників тренінгів проводити збір та аналіз даних для визначення проблем і завдань громади. Отримані знання стануть у пригоді учасникам при формуванні заявок для участі у інших грантових програмах, яких на даний момент є достатня кількість. Наша кінцева мета – задовільнити потреби громади.», – сказала Людмила Лівак.

 

Проєкт впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МOM Ukraine) у партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром та фінансується Посольством Канади.

 

Виноградівська міська рада