Відбулась 23-тя сесія Виноградівської міської ради – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулась 23-тя сесія Виноградівської міської ради

Сьогодні, 31.05.2023 р., відбулась 23-тя сесія Виноградівської міської ради.

 

Відповідно до електронної системи «Голос» на засіданні  із 34-х обраних були присутні 27 депутатів.

 

На початку засідання хвилиною мовчання було вшановано пам’ять депутата міської ради 8-го скликання, члена фракції політичної партії “Рідне Закарпаття” Андрія Дем’янчука, який трагічно загинув 7 травня.

 

На порядок денний було винесено близько трьохсот важливих та актуальних питань для життєдіяльності нашої громади.

 

Після затвердження порядку денного і регламенту роботи сесійного засідання депутати приступили до конструктивної роботи.

 

Першим питанням порядку денного депутати заслухали інформацію керівника Берегівської окружної прокуратури Дениса Гіряка, який інформував про результати діяльності окружної прокуратури на території Берегівського району у 2022 році.

 

Під час роботи над питаннями порядку денного депутати розглянули та одноголосно проголосували за:

– затвердження Програми соціальної підтримки незахищених верств населення Виноградівської міської територіальної громади  на 2023 – 2025 роки

– розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади в новій редакції.

– внесення змін до структури і чисельності відділу земельних відносин та затвердження Положення про сектор охорони та використання земель Виноградівської міської ради.

 

Було також прийнято ряд рішень, які стосувалися бюджету, земельних та майнових питань.

 

Останнім питанням порядку денного депутати затвердили  Програму поліпшення безбар’єрного простору у Виноградівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки”.

 

Після розгляду всіх питань та голосування, депутати зібрали кошти у сумі 10270 грн., які будуть передані волонтерам для доставки допомоги нашим військовим на сході України.

 

На завершення роботи сесії міський голова Степан Бочкай подякував всьому депутатському корпусу за якісну та конструктивну роботу.

 

Виноградівська міська рада