Відбулась чергова переатестація творчих колективів – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулась чергова переатестація творчих колективів

У комунальному закладі “Виноградівський міський будинок культури” 23 травня ц.р. відбулась чергова переатестація творчих колективів з метою підтвердження звання “народний” та “зразковий”.
Комісія у складі начальниці управління культури департаменту культури Закарпатської ОДА-ОВА Галини Ломпарт, директорки КЗ “Обласний організаційно-методичний центр культури” Закарпатської обласної ради Ганни Дрогальчук, викладача Академії культури і мистецтв Олександра Карбованця мала можливість вивчити роботу творчих колективів, ознайомитись з репертуаром та мистецькими здобутками.

Народний аматорський хор працівників культури та любителів хорового співу під керівництвом Івана Ляха та Народний аматорський хор ветеранів праці під керівництвом заслуженого працівника культури України Віктора Марушки запропонували до уваги комісії концертну програму, яка підтвердила систематичну та наполегливу роботу у міжатестаційний період.
Учасники Зразкового аматорського дитячого театрального колективу під керівництвом Наталії Югас показали виставу “Як дід щастя здобував”, виявивши високий рівень сценічної культури та влучні режисерські і сценографічні рішення.
Виноградівська міська рада