Вперше відбувся Lviv Urban Forum – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Вперше відбувся Lviv Urban Forum

Цими вихідними у Львові вперше відбувся Lviv Urban Forum – фахова подія з відновлення та розвитку українських міст та сіл, що об’єднав українських та закордонних експертів з розвитку міст, міських планувальників, архітекторів, мерів та громадських активістів.
У роботі форуму взяли участь і керівниці структурних підрозділів Виноградівської міської ради – начальниця відділу економіки Валентина Окутіна та начальниця відділу містобудування та архітектури Маргарита Тегзе.
На заході відбулись короткі лекції понад 40 спікерів світового рівня, панельні дискусії, семінари, презентації можливостей для відбудови та розвитку громад.

Крім лекцій, відбулись воршопи, «ярмарки можливостей» для громад, модерований нетворкінг для учасників, пішохідні й велосипедні екскурсії Львовом.
Форум надав нашим громадам унікальний шанс перейняти передовий європейський та світовий досвід для того, щоб відбудувати наші міста і села в гармонії з навколишнім середовищем, застосовуючи інноваційні технології і підходи, зробити простір комфортним, інклюзивним і безпечним для життя, щоб мешканці захотіли повернутися та реалізувати себе у своїй громаді.
Виноградівська міська рада