Виплата допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які отримували її до 1 лютого – автоматично продовжується до 1 березня – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Виплата допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які отримували її до 1 лютого – автоматично продовжується до 1 березня

Урядом 26 січня 2024 р. прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій осіб” (далі – Постанова №94 ) задля підтримки внутрішньо переміщених осіб – зокрема сімей, в яких є особи, які потребують продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Звертаємо увагу, що заява на продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам з березня поточного року може бути подана упродовж лютого 2024 року.

Крім того, надаємо опитувальник щодо потреби (відсутності потреби) з догляду за дитиною ,,Муніципальна няня”, який обов’язково необхідно заповнювати при зверненні за визначенням права на призначення допомоги відповідно до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. №332 ,,Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам”.

ДОКУМЕНТИ