Виноградівська міська територіальна громада розвиває просторове планування спільно з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Виноградівська міська територіальна громада розвиває просторове планування спільно з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА»

27.06.2023 р. за участі експертів з просторового планування Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Марини Зеркаль, Анастасії Олещенко, Надії Грицишин відбулося перше засідання робочої групи з формування Завдання на розробку Комплексного плану просторового розвитку території Виноградівської міської територіальної громади.

 

У засіданні робочої групи взяли участь керівники і представники органу місцевого самоврядування, виконавчого комітету, комунальних підприємств, установ та організацій, громадських організацій, приватні підприємці, ін.

До присутніх звернувся Виноградівський міський голова Степан Бочкай:

На даний час у нашій громаді розпочата процедура збору та систематизації пропозицій громадськості, підприємств і організацій, підприємців, соціальних та культосвітніх закладів щодо перспективного розвитку нашої громади. Подальша робота робочої групи буде спрямована на визначення та формування відповідних проєктів та ідей з розвитку туристичної, транспортної, соціальної інфраструктури, аграрного та виробничого напрямків. Виноградівська громада працює в тісній співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА», якому ми висловлюємо вдячність за підтримку щодо розвитку нашої громади-партнерки.

Під час засідання було розроблено інтегрований сценарій перспективного розвитку громади.

 

Наступним кроком стане проведення публічної стратегічної сесії, де робоча група представить свої напрацювання та обговорить їх з громадськістю.

Виноградівська міська рада