Делегація від Близнюківської селищної ради Харківської області

З метою обговорення шляхів співпраці Виноградівська міська територіальна громада прийняла делегацію від Близнюківської селищної ради Харківської області на чолі із заступницею Близнюківського селищного голови Надією Куліковою.

Презентація громад та визначення пріоритетних напрямків співробітництва відбулися під час круглого столу за участі першого заступника Виноградівського міського голови Адальберта Сверенка та заступника Виноградівського міського голови Віталія Любки.

Потім гості відвідали КЗ “Виноградівський міський будинок культури” і спільно з директоркою закладу Наталією Вейконь окреслили ключові моменти у подальшому культурному обміні між громадами.

Робоча зустріч продовжилася у Центрі надання соціальних послуг, який очолює Елеонора Білкей. Керівниця розповіла про напрацювання у сфері соціальної підтримки, познайомила із працівниками центру та провела гостей до відділення соціальної допомоги денного перебування.

Наступний пункт у насиченій програмі прийому делегації – столиця близнюків село Велика Копаня. Близнюківська громада і громада, в якій знаходиться столиця близнюків, разом матимуть чудові можливості для розвитку нових культурних та соціальних проєктів.

Поспілкувавшись зі старостою села Велика Копаня Віталієм Балажем, гості відвідали овіяне легендами копанське джерело.

Ще один напрямок, який зацікавив членкинь делегації, – робота з безпритульними тваринами.

Гості Центру контролю за тваринами були щиро вражені хорошими умовами, в яких перебувають тварини та тим, з якою любов’ю про них піклуються працівники закладу.

Результатом насиченої зустрічі стало підписання ряду договорів про співпрацю, які ляжуть в основу Меморандуму про співпрацю між Виноградівською міською територіальною громадою Закарпатської області та Близнюківською селищною громадою Харківської області.