До уваги

Курси для психологів, психотерапевтів, соціальних працівників, юристів, правоохоронців, військових, держслужбовців, лікарів, медичних сестер, волонтерів, психологів, капеланів, соціальних працівників, студентів, вчителів, викладачів, працівників дитячих садочків, громадських організацій та тих, хто хоче отримати знання.

ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів» разом з Тренінговим Центром Наталії Сабліної запрошують на навчальні онлайн-курси з підвищення кваліфікації в жовтні 2024 р.

Стартує навчальний онлайн курс для директорів, держслужбовців, педагогів, психологів та соціальних працівників «Комунікація з дитиною та родиною, коли батько та близька людина на фронті. Як спілкуватися з батьком-військовим та ветераном у закладах освіти»:

https://www.sablinatz.com/komunikatsiya-zdytynoyu-ta-rodynoyu

Навчально-терапевтичний курс підвищення кваліфікації «Психологічна допомога та робота психолога з військовими та  їх родинами у дні війни. Військова психологія» (33 годин) – з 07 листопада 2024 року. Набір 22 хвилі.

РЕЄСТРАЦІЯ та ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: https://www.vspsychology.com

 12 жовтня – IV Міжнародний Фестиваль  “АРТтерапія. Зцілення та ресурс”   (офлайн за адресою: вул. Центральна, 228, см. Бородянка, Бучанський район, Київська область, Бородянський центр соціально-психологічної реабілітації  та онлайн-формат).

Детальна інформація за посиланням:   https://docs.google.com/forms/d/1-5ydC6w_33oqKySaRkKQXvBha6T3ZYdMdQt5JoIy7PU/edit  або на сайті https://www.sablinatz.com/

Після закінчення курсу видаються Сертифікати підвищення кваліфікації від Університету Сучасних Знань, Тренінгового Центру Наталії Сабліної та Міжнародної Асоціації психологів та тренерів-експертів. Документи (сертифікати, свідоцтва тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р. та набув чинності 03 вересня 2019 року.