Відбулось друге засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян до прийняття рішень

Виноградівська міська територіальна громада у рамках співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» відібрана до участі у проєкті «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства», що реалізовує ГО «Європейський діалог» (м. Львів) за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Сьогодні, 26 вересня 2024 р. заступник міського голови Віталій Любка провів друге засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян до прийняття рішень.

 На засіданні обговорено понад 20 пропозицій, що надійшли до Робочої групи та проведено SWOT-аналіз, який  широко застосовується у процесі стратегічного планування  та полягає в розділенні чинників і явищ на чотири категорії: сильних і слабких сторін проєкту, можливостей, що відкриваються при його реалізації та загроз, пов’язаних з його здійсненням.

Виноградівська міська рада запрошує всіх зацікавлених осіб, мешканців громади, представників громадських організацій, лідерів громадської думки активно  долучатися до наступних засідань Робочої групи.

Інформацію про дату  та місце проведення засідань повідомлятимемо додатково.

Ця публікація створена у рамках проєкту «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.