Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян до прийняття рішень – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян до прийняття рішень

Стратегічне планування та посилення громадянської участі у прийнятті рішень, залучення до ухвалення рішень у громаді стає все важливішим для органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо, що Виноградівська міська територіальна громада у рамках співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» була відібрана до участі у проєкті «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства», що реалізовує ГО «Європейський діалог» (м. Львів) за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

На першому етапі участь у цьому проєкті брало 30 громад у трьох областях України – Житомирській, Закарпатській та Львівській, з-поміж яких згодом було відібрано 12 громад (по 4 у кожній області).

Тож, у Виноградівській міській раді відбулось перше засідання робочої групи з розробки Плану залучення громадян до прийняття рішень – за участі регіонального координатора проєкту по Закарпатській області Андрія Вишняка та членів робочої групи.

Головна мета – налагодження партнерства і взаємодії між мешканцями громади, громадськими організаціями та місцевою владою.

Запрошуємо всіх бажаючих жителів громади долучатися до наступних засіданьРобочої групи. Інформація продату  та місце проведення засідань повідомлятимемо додатково.

Ця публікація створена у рамках проєкту «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.