Звітна виставка – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Звітна виставка

Виставкова зала «Імпасто» перетворилась на скриньку-калейдоскоп та вщерть заповнилась малюнками учнів образотворчого відділу комунального позашкільного навчального закладу «Виноградівська мистецька школа ім. Б.Бартока».

Це – звітна виставка, яка щороку проходить в «Імпасто» протягом більше десяти років. Відділ заснований одним із теперішніх педагогів – Маргаритою Тегзе в 1998 році та успішно навчає діток основам образотворчого мистецтва. На даний момент з Маргаритою Тегзе працює Діана Добош-Брода та Маріанна Гаврило. Це – талановиті художниці та обдаровані викладачі.

Виставка складається з робіт як найменших учнів, так і випускників школи. Виставкове свято вдалося яскравим, емоційним, адже прийшли на відкриття батьки, друзі, родичі. Усіх вітали учні музичного відділу цієї школи грою на музичних інструментах та співом.

Наталія Сорводі, завуч школи, привітала грамотами дітей, учасників різних конкурсів, в яких діти разом з викладачами активно беруть участь.

Отож, навчальний рік закінчився чудовою виставкою. Сподіваємось, незабаром учні вже самостійно робитимуть власні творчі виставки у цій залі та за її межами.

Гордимося і пишаємося нашими талановитими дітками, які ростуть у важкий час. Їхнє майбутнє зараз героїчно боронять захисники і захисниці – воїни ЗСУ. Вклоняємося їм та шануємо пам’ять загиблих. Слава Україні! Героям слава!

Виставка учнів образотворчого відділу комунального позашкільного навчального закладу «Виноградівська мистецька школа ім. Б.Бартока» триватиме до кінця місяця.Адреса:

м. Виноградів, вул Гандери, 7 (парк Перені)

Працює:

ср-пт з 11:00 до 17:00 к.ч.

сб-нд з 11:00 до 17:00 к.ч.

пн-вт — вихідні

За матеріалами виставкової зали «Імпасто»