Стажування молоді – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Стажування молоді

У Виноградівській міській раді розпочалося стажування молоді, які не перебувають на службі в органах місцевого самоврядування, апараті Виноградівської міської ради, виконавчого комітету та виконавчих органів міської ради.

Основною метою стажування є залучення молодих та вмотивованих людей до роботи в органах місцевого самоврядування, ознайомленні зі специфікою роботи міської ради та набуття практичного досвіду на відповідних посадах.

До учасників стажування звернувся заступник Виноградівського міського голови Віталій Любка, який подякував молоді за активність та побажав результативно пройти стажування.

Стажери познайомилися з керівниками стажування та розпочали знайомство з роботою в юридичному відділі, відділі соціального захисту населення та відділі інформації та зв’язків з громадськістю.

Під час стажування учасники ініціативи ознайомляться з профілем громади та структурою апарату міської ради та її виконавчого комітету, вивчать специфіку роботи відділів, долучаться до підготовки актів ОМС, візьмуть участь у робочих засіданнях та нарадах, плануватимуть і допомагатимуть в організації заходів соціального згуртування, ознайомляться з особливостями співпраці громади з проєктами міжнародної технічної допомоги тощо.