Проєкти рішень 33-ої сесії міської ради – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Проєкти рішень 33-ої сесії міської ради

Назва проєкту рішення Дата оприлюднення
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Воронцовій Надії Федорівні 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Густій Тетяні Андріївні 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність   гр. Данко Наталії Іванівні 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Зеленякові Василеві Івановичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Іванканіч Марії Юріївні 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Марушці Іванові Йосиповичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Мацолі Андрієві Андрійовичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Муржі Надії Михайлівні 09.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність   гр. Онисько Наталці Михайлівні

09.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Полякові Михайлові Амброзійовичу

09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Полянкові Михайлові Іллічу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Продан Вікторії Юріївні 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Сакалошеві Вікторові Юрійовичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Товтові Юрієві Михайловичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Фурикові Юрієві Юрійовичу 09.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Шевченкові Борисові Олександровичу 09.04.2024 р.

Про затвердження Програми «Національно-патріотичного виховання  учнів закладів освіти Виноградівської міської територіальної громади, Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на 2024-2026 роки»                                                                              

09.04.2024 р.
Про результати діяльності окружної прокуратури на території Берегівського району у 2023 році 12.04.2024 р.
Про розроблення проєкту внесення змін до генерального плану міста Виноградів 12.04.2024 р.

18.04.2024 р.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Бабинець Любові Федорівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Гербик Світлані Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Жабко Наталії Іванівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність в порядку спадкування за законом гр. Марущак Олесі Миколаївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Вантюх Магдалині Федорівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Варзі Марії Юріївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Гаврильцо Габріеллі Юріївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Деякові Василеві Васильовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Дублякові Олександрові Олександровичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Керечанинові Василеві Васильовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Костеві Іванові Андрійовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Липей Василеві Михайловичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Липчей Марії Іванівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Ловасові Андрієві Андрійовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мар’ян Наталії Іванівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Маровтій Іванні Василівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Марущак Олесі Миколаївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мелеганичеві Михайлові Михайловичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Нодь Василеві Степановичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Нюл Оксані Андріївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Ониськові Василеві Михайловичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Пантеві Василеві Васильовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Роман Марії Іванівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Роспопі Івану Івановичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Сікові Степанові Степановичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Тимарові Олександрові Андрійовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Товт Йолані Адальбертівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Ухачеві Ярославові Івановичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Шевері Оксані Михайлівні 12.04.2024 р.
Про розробку проєктів детальних планів територій 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Алексик Марії Василівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Алексикові Василеві Михайловичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Андрашкові Іванові Юрійовичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Буряс Тетяні Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Василинцеві Михайлові Васильовичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Гавринець Наталії Василівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Гичко Маріанні Василівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Головнич Марії Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Заріцькі Олександрі Юріївні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Керечанин Тетяні Михайлівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Козуб Світлані Василівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Копча Марії Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Косюк Олені Михайлівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Косюкові Михайлові Федоровичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Кочіш Іванові Степановичу (сертифікат серії ЗК № 0090068) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Кочіш Іванові Степановичу (сертифікат серії ЗК № 0090069) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Малеті Марії Денисівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Мотруничеві Михайлові Михайловичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Ониськові Іванові Михайловичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Орос Магдалині Василівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Русин Наталії Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Русинові Юрієві Васильовичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Свищеві Семенові Семеновичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Тернинко Ганні Михайлівні (сертифікат серії ЗК № 0090327) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Тернинко Ганні Михайлівні (сертифікат серії ЗК № 0090339) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Топоровій Славі Іванівні (сертифікат серії ЗК № 0050965) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Топоровій Славі Іванівні (сертифікат серії ЗК № 0064547) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Худа Юлії Андріївні (сертифікат серії ЗК № 0090218) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Худа Юлії Андріївні (сертифікат серії ЗК № 0090597) 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Чех Марії Іванівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Чізмар Ганні Юріївні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Шаркаді Іванові Івановичу 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Якоб Марії Павлівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Болаж Едіті Акошівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Станові Іванові Івановичу та гр. Станові Іванові Івановичу 12.04.2024 р.
Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» на 2023-2025 роки 12.04.2024 р.
Про затвердження Положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Виноградівської міської ради в новій редакції 12.04.2024 р.
Про надання згоди на прийняття з державної  у комунальну власність Виноградівської міської територіальної громади Берегівського району Закарпатської області пожежно-рятувальних автомобілів 12.04.2024 р.
Про надання згоди на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по фактичному її використанню зі зміною конфігурації без зміни площі гр. Стрельчукові Олександрові Яковичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр. Гусак Марії Павлівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Караманичеві Михайлові Михайловичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр. Козуб Марії Андріївні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Ленделові Іванові Івановичу 12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Лендєл Марії Іванівні

12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр. Шевері Оксані Михайлівні 12.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Густі Іванові Степановичу 12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Бровді Михайлові Івановичу

12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Веребик Олені Степанівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Верешморті Оксані Андріївні та гр. Копчі Юлії Іванівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Керечанинові Антонові Івановичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Ліпей Михайлові Юрійовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Лукей Валентині Михайлівні 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Оросові Павлові Павловичу 12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Сочці Ганні Михайлівні 12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Тупиці Михайлові Васильовичу

12.04.2024 р.
Про затвердження статуту КЗ «Виноградівський міський будинок культури» Виноградівської міської ради Закарпатської області в новій редакції 12.04.2024 р.
Про  створення комунального закладу    «Парк культури та відпочинку імені  Жігмонда Перені» Виноградівської  міської ради Закарпатської області 12.04.2024 р.

Про  внесення змін до Програми фінансування заходів по попередженню та ліквідації можливих стихійних лих та надзвичайних  ситуацій природного та техногенного характеру на території Виноградівської міської територіальної  громади   на 2024 – 2025 роки

12.04.2024 р.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Козмович Ганні Антонівні

12.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Лиса Марині Іванівні 12.04.2024 р.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Онисько Мальвіні Іванівні

12.04.2024 р.

Про внесення змін до структури та чисельності  виконавчих органів Виноградівської міської ради і затвердження Положення про службу у справах      дітей в новій редакції

12.04.2024 р.

Про надання релігійній  греко-католицькій громаді «Вознесіння Господнього» села Фанчиково дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування

12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність   гр. Лендєлові Юрієві Юрійовичу

12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мешкові Володимирові Васильовичу

12.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Баникові Василеві Йосиповичу 12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр. Горзов Ніні Іванівні

12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр. Дубровці Тетяні Василівні

12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Параді Наталії Іванівні

12.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Часин Марії Іванівні

12.04.2024 р.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства   гр. Варзі Василеві Івановичу

12.04.2024 р.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в землі для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення гр. Нечинській Сільвії Адольфівні

12.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства      гр. Каптурові Юрієві Юрійовичу 12.04.2024 р.
Про затвердження Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Виноградівської міської територіальної громади на 2024-2025 роки 18.04.2024 р.
Про затвердження Програми фінансової підтримки реформованого  друкованого медіа ТОВ РРВК «Новини Виноградівщини» на 2024 рік 18.04.2024 р.
Про внесення змін до Програми фінансування заходів по попередженню та ліквідації можливих стихійних лих та надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на території Виноградівської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки 18.04.2024 р.
Про внесення змін до Програми поліпшення безбар’єрного простору у Виноградівській міській територіальній громаді на 2023-2024 роки 18.04.2024 р.
Про внесення змін в Додаток до рішення сьомої сесії Виноградівської міської ради восьмого скликання від 28.09.2021 № 381 «Про надання згоди на прийняття з   державної у комунальну власність Виноградівської міської територіальної   громади майна ЦНАПу, що перебуває в управлінні Берегівської районної   державної адміністрації» 18.04.2024 р.

Про передачу майна комунальної власності в оренду без проведення аукціону

18.04.2024 р.
Про закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління 18.04.2024 р.
18.04.2024 р.
Про затвердження розпоряджень міського голови 18.04.2024 р.
Про розробку проєкту детального плану території в м. Виноградів, вул. Харківська, Кус С.Ф. 18.04.2024 р.
Про розробку проєкту детального плану території в місті Виноградів, вул. Комунальна, Кус С.Ф. 18.04.2024 р.
Про затвердження  переліку земельних ділянок для підготовки лотів для  продажу права власності на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки 18.04.2024 р.
Про перелік земельних ділянок комунальної власності, права на які виставляються на земельні тoрги окремими лотами, та продаж права суперфіцію земельної ділянки на земельних тopгax 18.04.2024 р.

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель

18.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва Онисько І.І. 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння Чейпеш Я.І. 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності 18.04.2024 р.
Про припинення права постійного користування земельною ділянкою Закарпатської обласної організації українського товариства глухих 18.04.2024 р.
Про припинення права користування земельною ділянкою Ісайовича Івана Федоровича (площа 0,5847 га) 18.04.2024 р.

Про припинення права користування земельною ділянкою Ісайовича Івана Федоровича (площа 0,0015 га)

18.04.2024 р.
Про припинення дії договору оренди землі від 21.10.2004 р. № 0404070300038 від 09.12.2004 р. та надання у користування земельної ділянки на умовах оренди ФГ «Озеро» 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності, що підлягає продажу без проведення земельних торгів – ПП «Віктор» 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності, що підлягає продажу без проведення земельних торгів – гр. Сакалош Р.І. 18.04.2024 р.
Про надання релігійній греко-католицькій громаді «Вознесіння Господнього» села дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність  гр. Дюді Р. М. 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Виноградна лоза» 18.04.2024 р.
Про надання Виноградівському виробничому управлінню  житлово-комунального господарства дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель та надання її у постійне користування Виноградівському ВУЖКГ 18.04.2024 р.

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється із земель промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони та іншого призначення у землі для  сільськогосподарського призначення гр. Чепак А. А.

18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди – гр. Лемаку Ігорю Йосиповичу 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди – гр. Федьо Марії Іванівні 18.04.2024 р.

Про надання дозволу на розроблення  технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок ТОВ «Колесо»

18.04.2024 р.
Про надання дозволу ТОВ «ЄВРОАЛЬФА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюються права суборенди, сервітуту 18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (невитребувана земельна частка (пай)) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу гр. Співаку Антонові Івановичу в оренду земельної ділянки

18.04.2024 р.
Про надання у користування земельної ділянки на умовах оренди Жупан Марії Іванівні 18.04.2024 р.
Про надання у користування земельної ділянки на умовах оренди Шерегі Габріеллі Йосипівні 18.04.2024 р.
Про внесення змін до договору оренди землі від 10.08.2012 року, зареєстрованого у Держкомземі в м. Виноградів, Виноградівського району Закарпатської області № 212120004000130 від 10.08.2012 року щодо заміни сторони орендаря 18.04.2024 р.
Про поновлення договору оренди земельної ділянки – орендар гр. Довжанин Г.І. 18.04.2024 р.
Про поновлення договору оренди земельної ділянки – орендар гр. Лацканич А.Ю. (площа 0,0445 га) 18.04.2024 р.
Про поновлення договору оренди земельної ділянки – орендар гр. Лацканич А.Ю. (площа 0,0967 га) 18.04.2024 р.

Про поновлення договору оренди земельної ділянки – орендар гр. Цегла Ю.Ю.

18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Богля Магдалині Юріївні 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Палій Марії Юріївні (сертифікат серії ЗК № 0065743) 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Палій Марії Юріївні (сертифікат серії ЗК № 0090360) 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Палій Марії Юріївні (сертифікат серії ЗК № 0090472) 18.04.2024 р.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр. Попович Ганні Іванівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Копчі Іванові Юрійовичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Мадярові Іванові Івановичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Мелеганичеві Степанові Степановичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та виділення земельної ділянки (земельної частки (паю)) гр.  Морковці Ярославові Васильович 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Баняс Марії Василівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Бенедь Єлизаветі Юріївні, Гав’янець Нелі Василівні, Мокарові Василеві Васильовичу, Мокар Анастасії Василівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Білак Світлані Василівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Біловар Єлизаветі Михайлівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Бісінгер Беаті Іванівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Вереш Яні Євгенівні 18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Габорові Іванові Івановичу

18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Галас Мар’яні Іванівні

18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Глебі Єлизаветі Ладиславівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Дорогій Іванні Михайлівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Драбові Йосипові Михайловичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Ісак Оксані Андріївні 18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Кепенач Вірі Іванівні

18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Козуб Ганні Іванівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Козуб Марії Юріївні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Лучинцеві Володимирові Юрійовичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у спільну сумісну власність гр. Мар’ян Любі Михайлівні, Яремі Марії Віталіївні, Липей Любові Віталіївні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мелеганич Ганні Василівні 18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мізун Любові Петрівні

18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Мокарові Олександрові Володимировичу 18.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Петричко Марії Степанівні

18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Пігорові Федорові Федоровичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Товт Тетяні Василівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Феєр Наталії Володимирівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Фулитко Парасці Іванівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Цупик Марії Василівні 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Цюна Петрові Петровичу 18.04.2024 р.
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність гр. Чуторі Наталі Василівні 18.04.2024 р.
Про звернення депутатів Виноградівської міської ради щодо неприпустимості підвищення акцизів на пальне 19.04.2024 р.
Про звернення депутатів Виноградівської міської ради щодо вирішення питань захисту енергетичної інфраструктури 19.04.2024 р.
Про звернення депутатів Виноградівської міської ради щодо продовження виплати соціальної допомоги для внутрішньо переміщених осіб 19.04.2024 р.
Про звернення Виноградівської міської ради щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича 19.04.2024 р.

Про включення до Переліку першого типу об’єкта  нерухомого   майна  комунальної власності  та  передачі  в  оренду  шляхом проведення аукціону

19.04.2024 р.

Про включення до переліку земельних ділянок, право власності яких пропонується для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки

19.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність   гр. Квакові Оттову Васильовичу

19.04.2024 р.

Про внесення змін до рішення міської ради  від 22.12.2023 № 1960 «Про бюджет Виноградівської  міської територіальної громади на 2024 рік» (зі змінами від 18.03.2024 №2427)

19.04.2024 р.

Про надання дозволу на тимчасове ввезення на полігон ТПВ м.Виноградів твердих побутових відходів з територій підрозділів охорони кордону та пунктів  пропуску через державний кордон

19.04.2024 р.
Про затвердження Програми   Розвиток футболу на території Виноградівської міської територіальної     громади на 2024-2026 роки   19.04.2024 р.
Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Виноградівської міської ради народних депутатів від 24.12.1993 № 216 19.04.2024 р.
Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни виду цільового призначення земельної ділянки гр. Погоріляк Марії Дмитрівні 19.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Карпинцеві Ю.П. 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Костьо А.І. 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу ПП «Шлях» 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Професору Р.М. 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу ТОВ «Мельник – 2011» 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Козару П.А. 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Нюл Г.І. 24.04.2024 р.
Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом її продажу гр. Гулянич Н.М. 24.04.2024 р.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Капустеєві Михайлові Михайловичу

24.04.2024 р.

Про затвердження умов продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована в м.Виноградів,  вул.І.Франка, б/н 24.04.2024 р.

Про затвердження умов продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована в м.Виноградів,  вул.Отця Івана Романа (Павлова),15

24.04.2024 р.

Про затвердження умов продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, що розташована в с.Онок, вул.Миру (біля автобусної зупинки)

24.04.2024 р.

Про розробку проєкту     детального плану територій  Кузьма А.В.

24.04.2024 р.

Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) гр.  Копча Ангеліні Юріївні

26.04.2024 р.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки у власність   гр. Шиптенко Крістіні Юріївні

26.04.2026 р.
Про Звернення Виноградівської міської ради щодо виділення коштів освітньої субвенції на заробітну плату педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Виноградівської міської територіальної громади 29.04.2024 р.
Про внесення змін до складу виконавчого комітету Виноградівської міської ради 30.04.2024 р.

Warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/home/cifra/vin-rada.gov.ua/www:/home/cifra/.system/tmp:/usr/local/pear) in /home/cifra/vin-rada.gov.ua/www/wp-includes/functions.php on line 2124