Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування:

«Детальний план території для будівництва та обслуговування садового будинку в м. Виноградів (на території Виноградівської міської ради, Закарпатської області) на земельній ділянці з кадастровим номером 2121210100:07:009:0087, площею 0,35 га та з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для індивідуального садівництва».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документу державного планування: Виноградівська міська рада (meriyal@vin-rada.gov.ua).

Процедура громадського обговорення.

 Дата початку та строки здійснення процедури.

 Відповідно до статті 12 Закону України “Про стратегічну екологічну оцінку” громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проєкту «Детального плану території для будівництва та обслуговування садового будинку в м. Виноградів (на території Виноградівської міської ради, Закарпатської області) на земельній ділянці з кадастровим номером 2121210100:07:009:0087, площею 0,35 га. та з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для індивідуального садівництва», розпочато з дня їх оприлюднення а саме: 05 жовтня 2023 року на сайті Виноградівської міської ради (https://vin-rada.gov.ua) та триватиме до 02 листопада 2023 року.

Способи участі громадськості.

 Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки проєкту державного планування та містобудівної документації. Усі зауваження і пропозиції одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивованого їх відхилення. Дата та час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення) 03 листопада 2023 року о 10:00 годині (к.ч.), у залі міського будинку культури за адресою м. Виноградів, пл. Миру, 3 (2 поверх). Ознайомлення з проєктом: «Детальний план території для будівництва та обслуговування садового будинку в м. Виноградів (на території Виноградівської міської ради, Закарпатської області) на земельній ділянці з кадастровим номером 2121210100:07:009:0087, площею 0,35 га. та з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки із земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для індивідуального садівництва», та отримати додаткову інформацію можна за адресою: м. Виноградів, вул. Миру, 38/а, перший поверх, каб. 1.

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Зауваження і пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки проєкту державного планування та містобудівної документації подаються до Виноградівської міської ради на адресу: м. Виноградів, пл. Миру, 5 або електрону адресу: ar_vin@ukr.net.

Строк подання зауважень і пропозицій:

становить 30 днів тобто до 02 листопада 2023 року. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку не розглядаються. Місце знаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування 90300 м. Виноградів, пл. Миру, 5 або м. Виноградів, вул. Миру, 38/а.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документу державного планування відсутня.

Виноградівська міська рада