До уваги суб’єктів господарювання у сфері машин, компонентів та обладнання – Виноградівська міська рада Закарпатської області

До уваги суб’єктів господарювання у сфері машин, компонентів та обладнання

Компанія Pronar разом з інституціями-партнерами, Польське Агентство Iнвестицій і Торгівлі та Польська Асоціація Роботодавців Будівництва запрошують взяти участь у польсько-українському бізнес-форумі – Сектор Машин та Обладнання, який відбудеться 18 жовтня 2023 року у Виставковому Центрі PRONAR у Сім’ятичах  (Польща, Підляське воєводство, вул. Армії Крайової, 41, 17-300 Сім’ятичі).

Умови участі – безкоштовно.

Відновлення України від руйнувань, спричинених війною, вимагатиме залучення світових фінансових інституцій та промислових корпорацій. Польські машинобудівні компанії мають у своєму розпорядженні інноваційні технологічні рішення, а їхній величезний потенціал може відіграти ключову роль у цьому процесі.

 

Участь у заході буде відмінною нагодою налагодити зв’язки з ключовими гравцями з України, включаючи державні органи, неурядові організації, фінансові установи та інституції, зацікавлені у відновленні місцевої економіки.

 

Унікальною частиною Форуму стане презентація модельного ряду техніки кожної компанії, включаючи робочі демонстрації обраної техніки.

 

Організатори переконані, що Форум є ініціативою, спрямованою на активну участь у відновленні української економіки шляхом забезпечення її сучасною технікою, обладнанням, послугами та технологіями.

Посилання для реєстрації на захід: Formularz zgłoszeniowy na Forum Biznesu Polska-Ukraina – Sektor Maszyn i Urządzeń – Pronar Recycling (pronar-recycling.com)

ЗАПРОШЕННЯ – Запрошення UA

ПРОГРАМА – Програма ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕС-ФОРУМУ

Додаткові питання щодо заходу можна надсилати за адресою: katarzyna.szyszko@pronar.pl

Виноградівська міська рада