Виноградівська міська територіальна громада прийматиме участь в Проєкті “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні” – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Виноградівська міська територіальна громада прийматиме участь в Проєкті “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні”

Виноградівська міська територіальна громада прийматиме участь в Проєкті “Підтримка реалізації системи управління відходами на місцевому рівні”, який реалізується ГО “Еколтава” за підтримки Проєкту USAID “ГОВЕРЛА”.

 

Участь у проєкті братимуть представники та представниці 65 громад із семи областей: Рівненської, Полтавської, Львівської, Одеської, Житомирської, Закарпатської та Волинської.

 

Даний проєкт допоможе громадам у розв’язанні проблеми управління відходами та сприятиме створенню екологічно чистого середовища у громадах.

 

Метою проєкту є підвищення спроможності органів місцевого самоврядування щодо ефективного управління муніципальними відходами.

 

В межах проєкту передбачається проведення Школи Муніципального Менеджменту Відходів; запланована розробка уніфікованого дизайну станції роздільного збору побутових відходів “Зелена точка”, а також створення посібника з кращими практиками проведення інформаційно-просвітницьких кампаній. Частина накладу цієї збірки буде надрукована шрифтом Брайля.

 

Виноградівська міська рада