Виноградівська міська територіальна громада відібрана для участі у діалогових сесіях у рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку» – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Виноградівська міська територіальна громада відібрана для участі у діалогових сесіях у рамках проєкту «Людський вимір – Інклюзивні дані для стабільності та розвитку»

Під час діалогової сесії, що пройшла 11 липня 2023 р. у м.Виноградів, тренерка проєкту Оксана Зварич наголосила:

 

«Серед 100 громад, що подали заявки для участі в проєкті «Людський вимір», було відібрано 15, в т.ч. і Виноградівську міську територіальну громаду. Тож від Міжнародної організації з міграції (МОМ) за підтримки уряду Канади буде надано обладання для реалізації спільно напрацьованого проєкту».

 

Участь у навчальному заході взяли представники місцевого самоврядування, комунальних установ та організацій, бізнесу, громадських організацій, громадськість, ВПО.

Під час спільної роботи в ході SWOT-аналізу громади (сильні і слабкі сторони, можливості і виклики) було обрано декілька категорій: безпека, робочі місця, екологія, дороги, дозвілля.

 

Затим учасники 4-х робочих груп дослідили глибину проблеми кожної категорії, опрацювали дані і виокремили 3 проєкти-ідеї, що будуть представлені на фіналізації діалогової сесії.

 

Проєкт впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МOM Ukraine) у партнерстві із Західноукраїнським ресурсним центром та фінансується Посольством Канади.

Виноградівська міська рада